Kiinteät äänentoiston asennukset

Tapahtumatekniikan ammattilaisten asentamat äänentoistoratkaisut: laatu ja soveltuvuus taattu

Äänentoistoratkaisuja löytyy lukemattomia. Osa niistä soveltuu ulkotiloihin, osa ei kestä kosteaa ilmaa yhtään. Osassa äänenhallinta on helppoa, osassa taas ei. Me tiedämme mitkä laitteistot sopivat tarkoituksiisi ja annamme rehellisen suosituksemme siitä mitä laitekantaa sinun tapauksessasi kannattaisi hyödyntää. Tarkoituksemme on ratkaista ongelma äänentoistosta, ei luoda niitä lisää.

Korkealaatuinen äänentoisto lisää asiakastyytyväisyyttä

Oikean äänentoistoratkaisun löytäminen on ammattitaitoa vaativaa. Kauppaan marssiminen, kaiuttimien osto ja kiinnitys seinään voi kuulostaa houkuttelevalta, mutta miten käy, jos virta ei riitäkään? teho ei riitä kattamaan koko aluetta? ääni kuuluu epätasaisesti?

Yhteistyö kanssamme on helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme toimivia ja kestäviä ratkaisuja yhdessä käytyjen suunnittelupalavereiden pohjalta. Olipa kyseessä siis ravintolaäänentoisto, hallin tapahtumaäänentoisto, taustamusiikkilaitteet, keskusradio, tai vaikkapa auditorion/monitoimisalin äänentoisto, me teemme teemme työmme ja sinä pääset nauttimaan lopputuloksesta: tyytyväisistä asiakkaista ja kävijöistä. Emme myöskään jätä sinua yksin: palvelumme kattavat myös koulutukset ja huollon – kaiken millä saat uusista laitteistasi täyden hyödyn ja jolla ne kestävät vuosia.

Ota yhteyttä ja annamme oman näkemyksemme siitä millainen ratkaisu soveltuisi juuri sinun tapahtumaasi