Tapahtumapalvelut

Valmiit kokonaisuudet ja yksinkertaisemmat DJ- ja muut esiintyjäpalvelut

Tapahtumat ovat paljon enemmän kuin pelkkää tekniikkaa. Tapahtuman kulku pitää olla niin sujuvaa, että asiakkaasi voivat vain nauttia sisällöstä. Kaiken muun – varsinkin taustalla tapahtuvan toiminnan – pitää olla huomaamatonta ja mutkatonta. Tuemme sinua tapahtumasi toteuttamisessa juuri niin paljon kuin tarvetta on. Voit ulkoistaa vaikka koko organisoinnin esiintyjien tilauksesta tekniikkaan ja logistiikkaan.

Tekniikan lisäksi tarvitaan sisältöä

Pelkällä tekniikalla ei saada aikaan tapahtumaa. Siihen tarvitaan hyvä sisältö.

Tiedämme että joissain tilanteissa pelkkä tekniikka ei riitä ja silloin apua kaivataan myös tapahtuman sisällön osalta. Tällaisten tapahtumapalveluiden laajuus määritetään aina tarpeen mukaan. Olipa tarpeesi siis pelkkä esiintyjän, DJ:n, bändin, juontajan tai hostin bookkaus – tai miksei vaikkapa koko tapahtuman sisällöllinen suunnittelu – et jää yksin. Ja koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, Kujan ammattilaiset ovat apunasi aina suunnittelusta lähtien. Suunnittelemme av-ratkaisut, toimitamme ääni- ja valomiehet, hoidamme logistiikan, asennuksen, rakennuksen, käytön ja purun kaiken itse. Meillä asiakas on keskiössä ja tapahtuman onnistuminen pääasia. Olemme onnistuneet kun meitä ei edes huomaa ja kaikki vaan toimii.

Laajimmissa projekteissamme hyödynnämme myös videokuvauksen, streamingin, webinaarien, webcastien, editoinnin, monikameratuotannon ja tallenteiden tuomia mahdollisuuksia. Näin saat tapahtumasi myös koko maailman nähtäville.

Ota yhteyttä ja annamme oman näkemyksemme siitä millainen ratkaisu soveltuisi juuri sinun tapahtumaasi