Valot, Ääni ja muu
tapahtumatekniikka

Kaikki tapahtumatekniikan palvelut valoista äänentoistoon. You name it, we got it.

Tapahtumatekniikan palvelumme

ÄÄNI

Äänentoisto tai tallennus. Ääni tekee tapahtuman.

Varmistamme tapahtumasi onnistumisen laadukkailla ääniratkaisuillamme. Mikrofonit, Langattomat kuulokkeet, miksauspöydät, äänen tallennus, taustamusiikki ja mainosäänet. Tarjontamme on monipuolinen ja kattaa kaikki tapahtumasi äänentoiston ja -tallennuksen tarpeet.

Monipuoliset äänentoistolaitteistomme kattavat niin bändiäänentoiston, dj-äänentoiston, puheäänentoiston, festari- ja tapahtumaäänentoiston kuin messuille soveltuvan äänentoistonkin.

VALOT

Hyvä valotekniikka on jokaisen tapahtuman selkäranka.

Nostamme tapahtumasi uudelle tasolle monipuolisilla valoratkaisuillamme! Tunnelmavalaistus, yleinen tapahtumavalaistus, kuvausvalaistus, kohdevalaistus, messuvalaistus, ulkovalaisut (arkkitehtuurivalaisut ja ympäristövalaisut), bändi- ja esiintymisvalaisut, valotaideteokset, juhlavalaistus sekä messuvalaisut ovat meille arkipäivää.

Ota yhteyttä ja annamme oman näkemyksemme siitä millainen ratkaisu soveltuisi juuri sinun tapahtumaasi.

TEHOSTEET

Tehosteet piristävät tapahtumaa kuin tapahtumaa.

Haluamme tarjota asiakkaillemme elämyksiä ja siksi pyrotekniikka, usvakoneet, matalasavukoneet, confetit ja erikoisverhojen hyödyntäminen ovat vain jäävuoren huippu siitä mitä voimme tarjota. Yhdessä keksimme tehosteratkaisuja, joilla tapahtumasi muistetaan!

NÄYTTÖ- JA KUVATEKNIIKKA

Liikkuvilla ja still-kuvilla tukea asiakaskokemukselle.

Kuva kertoo enemmän kuin 100 sanaa ja video enemmän kuin 100 kuvaa. Videotykit ja erilaiset projisoinnit, videoneuvotteluratkaisut, tapahtumakuvaus, Info- ja esitysnäytöt / screenit, valkokankaat ja led-seinät tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia, joilla saamme tuettua tapahtumaasi. Tapahtuman seuranta ja asioiden sisäistäminen helpottuvat.

LAVAT JA MUUT RAKENTEET

Kun tapahtumapaikka tarvitsee esiintymislavaa ja muita rakenteita.

Joskus tapahtumapaikka tarvitsee pientä fiksausta, jotta lopputuloksesta saadaan optimaalinen: esimerkiksi esiintyjä ilman esiintymislavaa voi olla vaikeasti seurattava. Siksi mahdolliset ripustusrakenteet, trussirakenteet, esiintymislavat sekä messuosastot aina messumatoista lähtien pitääkin suunnitella ja toteuttaa ammattitaidolla. Olemme tukenasi aina suunnittelusta lähtien.

TAPAHTUMATEKNIIKAN TUKIPALVELUT

Ammattilaiset apunasi aina suunnittelusta lähtien!

Tapahtumat ovat kuitenkin paljon enemmän kuin pelkkää tekniikkaa. Tapahtuman kulku pitää olla niin sujuvaa, että asiakkaasi voivat vain nauttia sisällöstä. Kaiken muun – varsinkin taustalla tapahtuvan toiminnan – pitää olla huomaamatonta ja mutkatonta. Tuemme tapahtumaasi tekniikkaratkaisujemme lisäksi niin dj-palveluilla, esiintyjillä, bändeillä, juontajilla ja hosteilla.

Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, suunnittelemme av-ratkaisut, toimitamme ääni- ja valomiehet, hoidamme logistiikan, asennuksen, rakennuksen, käytön ja purun kaiken itse. Meillä asiakas on keskiössä ja tapahtuman onnistuminen pääasia. Olemme onnistuneet kun meitä ei edes huomaa ja kaikki vaan toimii.

Tarjoamme myös videokuvauksen, streaming, webinaarit, webcastit, editoinnin, monikameratuotannot ja tallenteet. Näin saat tapahtumasi myös koko maailman nähtäville.

Laitevuokraus ja tapahtumapalvelut

Tapahtumatekniikkaratkaisut ja laitevuokraus ovat liiketoimintamme ytimessä

Olemme enemmän kuin pelkkä tapahtumalaitetoimittaja. Yli kahdenkymmenen vuoden tapahtuma-alan kokemuksemme tekee meistä kokeneen ja luotettavan kumppanin tapahtumaan kuin tapahtumaan. Olemme aktiivisesti mukana tapahtumasi suunnittelussa ja tukena itse tapahtumassa. Olemme onnistuneet, kun meitä ei edes huomata: kaikki logistiikasta rakentamiseen ja purkuun vain toimii.

Olemme mukana tuottamassa satoja erilaisia tapahtumia vuosittain. Hallitsemme messut, tuotelanseeraukset, webinaarit, festarit, seminaarit ja pikkujoulut. Suuret ja pienet tuotannot. Olemme erityisen innoissamme päästessämme haastamaan itseämme – kunnianhimoiset ja luovaa ajattelua vaativat toteutukset ovat työmme suola.

Tarkka suunnittelutyö, vaivaton ja mukava yhteistyö, laadukas kalusto, wow-efektien tavoittelu ja erinomainen asiakastyytyväisyys ovat käyntikorttimme.

Kiinteät asennukset ja laitemyynti

Teemme laadukkaita ja monipuolisia laitteistoasennuksia aina tapahtumatiloista ja auditorioista ravintoloihin

Kiinteät asennukset ja laitemyynti ovat tärkeä osa liiketoimintaamme. Toteutamme asiakkaillemme monipuolisia tapahtumatekniikan ratkaisuja, joilla asiakaskokemuksesta saadaan paras mahdollinen. Olipa kyseessä siis auditorion puheäänentoisto tai vaikkapa laadukas äänentoistoratkaisu ravintolan taustamusiikille, toteutamme työn ammattitaidolla, läpinäkyvästi ja kustannustehokkaasti.

Tiedostamme, että esimerkiksi ravintolan taustamusiikin äänentoistoratkaisua etsivä asiakas ei halua ainoastaan ostaa kaiuttimia. Hän haluaa ratkaista ongelman: “tarvitsen äänentoiston taustamusiikille”. Koska ymmärrämme tämän ongelmanratkaisulähtöisen ajattelutavan, liputamme hyvien kokonaisratkaisujen ja pitkien kumppanuuksien puolesta. Emme siksi “hylkää” asiakasta valmistuneen projektin jälkeen: olemme ylpeitä siitä, että laitteistojen ylläpito ja huollot sujuvat kauttamme mutkattomasti.