Asennuspalvelut

Laadukkaita ja monipuolisia laitteistoasennuksia aina tapahtumatiloista ja auditorioista ravintoloihin

Kiinteät asennukset ja laitemyynti

Kiinteät asennukset ja laitemyynti ovat tärkeä osa liiketoimintaamme. Toteutamme asiakkaillemme monipuolisia tapahtumatekniikan ratkaisuja, joilla asiakaskokemuksesta saadaan paras mahdollinen. Olipa kyseessä siis auditorion puheäänentoisto tai vaikkapa laadukas äänentoistoratkaisu ravintolan taustamusiikille, toteutamme työn ammattitaidolla, läpinäkyvästi ja kustannustehokkaasti.

Tiedostamme, että esimerkiksi ravintolan taustamusiikin äänentoistoratkaisua etsivä asiakas ei halua ainoastaan ostaa kaiuttimia. Hän haluaa ratkaista ongelman: ”tarvitsen äänentoiston taustamusiikille”. Koska ymmärrämme tämän ongelmanratkaisulähtöisen ajattelutavan, liputamme hyvien kokonaisratkaisujen ja pitkien kumppanuuksien puolesta. Emme siksi ”hylkää” asiakasta valmistuneen projektin jälkeen: olemme ylpeitä siitä, että laitteistojen ylläpito ja huollot sujuvat kauttamme mutkattomasti.

Checklist

Asennuskokonaisuuksia suunnitellessa aloitetaan aina käyttötarkoitusten määrittämisestä. Järjestetäänkö ravintolassa iltatapahtumia ja esiintymisiä? Onko monitoimisalissa puhujatapahtumia, jolloin lavalle voisi olla käyttöä? Onko tarvetta pystyä kontrolloimaan valaistusta yökerhomaisesti vai voiko yksinkertaisempi ratkaisu riittää?

Aloita tekemällä lista tilasi todennäköisimmistä käyttötavoista

Tarvekartoituksen hahmottelu aloitetaan käyttötarkoituksen hahmottamisen pohjalta – aloita tutkimalla tekemääsi listaa asioista, joita tilassa tulisi pystyä toteuttamaan – laitetarpeet määrittyvät aina tilan käytön mukaan. Millä elementeillä tilasta saadaan tarkoituksiin sopiva? Järjestetäänkö monitoimitilassa lavaa kaipaavia tapahtumia? Tarvitaanko ravintolan tapahtumissa tehokasta tapahtumaäänentoistoa vai pikemminkin laitteistoa taustamusiikille? Tarvitseeko aulaan asentaa monipuolisia liikkuvaa valoa vai kiinteämpää valaistusta?

Mikä on äänentoiston sijainnin haastavuusaste? Onko tilassa ääntä blokkaavia rakenteita? Montako kaiutinta tarvitaan, jotta ääni kuuluisi samalla tasolla koko tilassa? Tarvitaanko ääntä heijastavia pintoja?

 

Tarpeet ohjaavat laitevalintoja. Me Kujalla tarjoamme ainoastaan laadukkaita laitteistoratkaisuja, joiden toimivuudesta meillä on dataa ja kokemusta. Laitteistoja löytyy moneen lähtöön ja suurimmassa osassa tapauksista tässä kohdassa säästäminen kostautuu pidemmällä aikavälillä. Halvimpien laitteiden huolto on kallista tai mahdotonta tai vastaavasti tehot eivät riitä tarkoitukseen. Laitevalinnoissa kannattaa aina tukeutua ammattilaisen tietämykseen.

Miksi valita kuja?

Erilaisissa tapahtumissa kerryttämämme kokemus on arvokasta valuuttaa, kun suunnitellaan laitteistoasennuksia. Yhteistyökumppaninamme tietotaitomme on käytössäsi osana palveluamme.

Autamme hahmottamaan mahdollisia tulevia tarpeita ja käyttötapoja.

Esimerkki:

Asiakas tarvitsee äänentoistojärjestelmän ja on yhteydessä meihin. Perehdymme tilaan ja teemme asianmukaisen kartoituksen, jossa huomioidaan mm. kaikuminen, volyymi ja peitto: Mitä kaikumiseen vaikuttavia materiaaleja on käytetty? Millä äänenvoimakkuudella mikäkin kaiutin tulisi olla, jotta äänentoisto tuntuisi samalta kaikkialla? Miten ääni saadaan kuulumaan kaikkialla?

Hyvät asennukset eivät lähtökohtisesti ole “töpseli seinään ja menoksi” keikkoja, vaan kokonaisvaltaisia projekteja suunnitelmineen ja toteutuksineen.

Sijaitsemme Kaarinassa, Turun kupeessa – toimimme valtakunnallisesti

Kujan toimipaikka sijaitsee Varsinais-Suomen Turun seudulla, Kaarinassa. Huolimatta sijainnistamme, meillä on vankkaa kokemusta tuhansista suurista ja pienistä tapahtumista ympäri Suomen. Palvelumme ovat näin ollen tarjolla siellä missä niitä tarvitaan. Ei siis väliä onko paikkana Turku, Helsinki, Tampere, Vaasa, Pori, Rauma, Oulu tai vaikkapa Jyväskylä. Tulemme paikalle ja teemme työmme ammattitaidolla ja hyvällä asenteella.